Traduceri autorizate si legalizate in Bucuresti

Peste 19 ani de activitate

Syntax Translations Agency S.R.L. si–a inceput activitatea in anul 2003, bazandu-se pe experienta complexa a fondatorilor sai in domeniul serviciilor de traduceri si interpretariat.

Orientarea catre client.

Conducerea Syntax Translations Agency S.R.L.. se asigura ca cerintele clientului sunt identificate si satisfacute. De asemenea, conducerea. Syntax Translations Agency S.R.L. considera ca o misiune primordiala este aceea de a veni in intampinarea cerintelor clientilor sai.

Ca dovada a atentiei pe care o acordam calitatii serviciilor oferite de firma noastra si tinand seama de faptul ca activam intr-o piata in care cererea de servicii este intr-o continua crestere, exigenta in ceea ce priveste selectia furnizorilor profesionisti fiind foarte mare, incepand cu anul 2006 am implementat un sistem de management al calitatii.

In cadrul Syntax Translations Agency S.R.L. planificarea sistemului de management al calitatii, se focalizeaza pe definirea proceselor necesare pentru indeplinirea eficace si eficienta a obiectivelor calitatii si a cerintelor generale.

Biroul este administrat direct de catre fondatori, mentinandu-si in timp structura sa originara de mic nucleu de profesionisti care activeaza, coordoneaza si verifica munca specialistilor externi, a traducatorilor proprii si colaboratorilor.

Aceasta structura flexibila si eficienta este cheia reusitei. Vom fi bucurosi sa va propunem oferta noastra cea mai buna, evaluand cu atentie exigentele dumneavoastra specifice. Misiunea noastra este aceea de a va furniza standardul maxim de calitate in conditiile cele mai avantajoase, la un pret corect.

SERIOZITATE SI PROMPTITUDINE

Firma Syntax Translations Agency S.R.L. este constienta de importanta activitatii de traduceri pentru activitatea dumneavoastra pe piata nationala si din ce in ce mai mult pe piata internationala.

Sistemul nostru de lucru este studiat pentru a asigura un nivel superior de calitate al produsului final, deoarece stim ca de rezultatul eforturilor noastre depinde, intr-o oarecare masura, succesul clientilor nostri.

Din acest motiv am selectat si selectam continuu un numar de traducatori si interpreti specializati in diverse domenii tehnice, juridice, economice, bancare etc., care au dobandit solide abilitati profesionale. Traducatorii nostri sunt coordonati de un “project manager” care monitorizeaza toate solicitarile dumneavoatra de la contactul initial pana la predarea lucrarii.

Mentinerea competentei, perfectionarea propriului personal, identificarea nevoilor si necesitatilor de instruire ale propriului personal in vederea satisfacerii cerintelor clientilor este un alt obiectiv important al conducerii Syntax Translations Agency S.R.L..

Firma noastra are la dispozitia sa spatii corespunzatoare pentru desfasurarea activitatii proprii, dotate cu mobilier, tehnica de telecomunicatie de inalt nivel (telefoane, fax-uri, internet), tehnica de procesare a informatiei (calculatoare), birotica (copiatoare, imprimante). Din punct de vedere al asigurarii confidentialitatii, firma noastra este constienta de faptul ca textele care-i sunt incredintate spre traducere sunt proprietatea exclusiva a clientilor, in consecinta acestea sunt protejate cu grija corespunzatoare. Astfel, toate documentele primite de la clienti in original sunt pastrate in conditii optime pentru a nu fi deteriorate sau pierdute. In situatia in care lucrul acesta s-ar intampla conducerea biroului va lua toate masurile pentru a compensa clientul. De asemenea, toate documentele traduse care urmeaza a fi livrate beneficiarului sunt pastrate in cele mai bune conditii in care sa poata fi clar identificate.

APEL TELEFONIC