Traduceri autorizate si legalizate in Bucuresti

TRADUCERI AUTORIZATE BUCURESTI

Syntax Translations Agency S.R.L. si–a inceput activitatea in anul 2003, bazandu-se pe experienta complexa a fondatorilor sai in domeniul serviciilor de traduceri si interpretariat.

SERVICII DE TRADUCERI AUTORIZATE BUCURESTI

Pentru orice organizatie, firma, institutie publica, asociatie profesionala etc., este important sa inlature barierele lingvistice, incredintand spre traducere documentele inerente desfasurarii colaborarii cu partenerii straini.

Syntax Translations Agency S.R.L. este in masura sa va ofere o gama vasta de servicii in sectorul lingvistic care sa satisfaca cele mai exigente pretentii ale clientilor dumneavoastra, garantand maxima seriozitate si competitivitate.

In cadrul Syntax Translations Agency S.R.L. planificarea realizarii serviciilor se face prin diferite documente, cum sunt procedurile si instructiunile, in functie de natura serviciului prestat si de cerintele clientului.

Sursele de identificare a cerintelor referitoare la servicii sunt urmatoarele:

 • cerinte specificate de client (explicite);
 • cerinte implicite (nespecificate de client), dar necesare pentru prestarea in bune
  conditii ale serviciilor;
 • dupa caz, alte servicii suplimentare.

Dupa identificarea cerintelor referitoare la un serviciu de traducere ce urmeaza a fi prestat si ulterior livrat beneficiarului, acestea sunt analizate pentru a ne asigura ca:

 • cerintele referitoare la servicii sunt clar definite;
 • au fost lamurite impreuna cu clientul toate cerintele care erau neclare sau
  incomplete;
 • s-a cazut de acord cu clientul asupra modificarii anumitor cerinte;
 • Syntax Translations Agency S.R.L. are capabilitatea de a presta serviciul conform cerintelor
  convenite cu clientul si in conditiile solicitate de catre acesta.

Identificarea si analiza cerintelor clientilor este realizata de catre personalul din conducerea biroului.

Dupa clarificarea si analiza cerintelor exprimate de catre client lucrarea este transmisa unuia dintre traducatorii care fac parte din echipa cu care firma noastra colaboreaza. Dupa ce lucrarea a fost finalizata de catre traducator, aceasta este verificata si numai dupa aceea aceasta este predata clientului.

Responsabilitatea pentru verificarea lucrarii apartine in totalitate conducerii societatii. Un alt element important caruia firma noastra ii acorda o atentie deosebita este contactul permanent cu clientul pe perioada realizarii serviciului pentru care acesta a contactat firma noastra. In toata aceasta perioada biroul nostru asigura clarificarea eventualelor probleme care apar, sau dupa caz informeaza clientul despre stadiul de realizare a serviciului respective.

Serviciul de traduceri oferit de Syntax Translations Agency S.R.L. se extinde la o vasta tipologie de solutii. Traducem pentru dumneavoastra in si din toate limbile (europene, scandinave, slave, orientale), simple si legalizate:

 • TEXTE TEHNICE (manuale de utilizare si instructiuni, fise tehnice, proiecte, pliante,
  certificate etc.);
 • TEXTE COMERCIALE (scrisori, corespondenta comerciala, bilanturi, cataloage,
  e-mail-uri etc.)
 • TEXTE JURIDICE (legislatie, contracte, acte constitutive, diverse hotarari provenite
  de la instantele de judecata, acte notariale s. a.);
 • TEXTE MEDICALE (adeverinte medicale, bilete de analiza, de internare sau iesire din spital etc.);
 •  ACTE TIPIZATE (certificate de nastere, de casatorie, carti de identitate, caziere judiciare, acte de studii, invitatii).

Biroul nostru asigura traduceri pentru dumneavoastra in/din urmatoarele limbi: Italiana, Engleza, Franceza, Germana, Spaniola, Rusa, Greaca, Polona, Bulgara, Maghiara, Portugheza, Ceha, Albaneza, Daneza, Finlandeza, Suedeza, Slovaca, Sarbo-Croata, Turca, Olandeza, Araba, Chineza, Ebraica, Japoneza.

APEL TELEFONIC